Uncategorized

Brænder du for en fremtid med fokus på sundhed og motion?

single-image

Står du lige nu i en situation, hvor du skal finde ud af, hvad du skal bruge det næste år af dit liv på? Og er du efterhånden en smule træt af den normale skolegang, hvorfor du ikke synes, at du vil søge direkte videre ind på en uddannelse? Så kan det være, at du hellere vil have et fokus på noget, der kan være med til at give dig en erfaring og en viden inden for det område, som du har en passion for – sundhed og motion. Og du kan derfor opleve at få et år, hvor du kan skrive noget helt unikt på dit CV samtidig med, at du ikke kommer til at føle dig skolemæssigt og fagligt udbrændt. På den måde vil du efterfølgende være mere end klar på at bruge din viden og erfaring i en reel uddannelsessituation, således du kan komme videre med din drøm om at få dig et liv med et job, hvor der er fokus på sundhed og motion.

Synes du, at det lyder interessant? Så kan det være, at du skal tage et kig på de mange muligheder, som der byder sig for dig, hvis du vælger at tage et år på ISI idrætshøjskole i Ikast. Læs mere på www.isi.dk og lad dig inspirere.

Den idræt, som du er passioneret omkring, bliver en naturlig del af din hverdag

Med et liv på ISI idrætshøjskole i Ikast, vil du opleve, hvor stort et fokus det er muligt for dig at få på kost og motion. Du vil have mulighed for at udvikle dig både som menneske, men også fysisk og psykisk inden for den idræt, den sportsgren eller den linje, som du brænder mest for, og du vil derfor også opleve, hvordan din passion pludselig kan blive en helt naturlig del af din hverdag. På ISI idrætshøjskole bliver du desuden givet de bedste forudsætninger for at komme så godt igennem året, som overhovedet muligt, idet du får stillet de bedste sportsfaciliteter til rådighed. Du kommer derfor til at have en hverdag i et område, hvor du kan finde alle de faciliteter, som du synes, at du måtte have behov for.

På idrætshøjskolen ISI i Ikast skaber du dig venskaber for livet

På idrætshøjskolen ISI i Ikast vil du desuden også komme til at skabe dig nogle helt unikke venskaber for livet. Sammen med lærere og trænere vil du blive presset til det yderste, hvorfor du vil lære at overskride nogle af dine egen grænser. Men førend det er muligt, er du nødt til at have motivation og troen på dig selv. Den finder du i de fællesskaber og det specielle sammenhold, som der skabes omkring kosten og motionen. Dine venner bliver således din motivation, og det bliver dem, der løfter dig gennem de tider, hvor det er mest hårdt, lige såvel som du er deres bedste støtte. Sammen kommer I derfor i mål med jeres drømme på idrætshøjskolen ISI i Ikast.

You may also like